LANGUAGE: Dansk English (UK)
www.tondering.dk

Hvor er løverne henne?

Fortællinger fra det Ny Jerusalem

En gratis e-bog.

Der findes mange kristne romaner der beskriver de sidste tider før Kristi genkomst, men jeg er aldrig stødt på en roman som beskrev hvad der sker derefter. Så jeg besluttede at skrive en historie som foregår nogle få århundreder inde i evigheden.

Jeg havde to grunde til at gøre det. For det første tror jeg at mange kristne er alt for bange for at forestille sig hvordan livet efter vores opstandelse vil forme sig. Jeg er overbevist om at det vil være meget, meget mere end blot at sidde på en sky og spille på harpe. Vi er blevet lovet en legemets opstandelse. Jeg tror det betyder at vort evige liv bliver et aktivt liv – et liv som det Gud havde tiltænkt Adam og Eva. Naturligvis har jeg slet ikke tilstrækkelig fantasi til at forestille mig hvordan det evige liv bliver; men jeg kan ikke se noget galt i at dagdrømme om det.

For det andet spekulerede jeg på om det ville være muligt at skrive en historie som ville være interessant at læse selv om alle personerne i den er kærlige, og ingen nogensinde er udsat for fare eller lidelse.

Goodreads har nogle få anmeldelser af bogen.

Bogen blev skrevet på engelsk, men den findes i dansk oversættelse og kan downloades i disse to formater:

PDF - med en sidestørrelse der er passende til læsning på en tablet (fx en iPad).

EPUB - kan benyttes på de fleste e-bogslæsere, inklusive Kindle.

Hvis du har glæde af bogen, hører jeg gerne om det på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Den Engelske version findes som "Where Are the Lions?"