Tales from the New Jerusalem

En gratis e-bog.

Der findes mange kristne romaner, der beskriver de sidste tider før Kristi genkomst, men jeg er aldrig stødt på en roman, som beskrev, hvad der sker derefter. Så jeg besluttede at skrive en historie, som foregår nogle få århundreder inde i evigheden.

Jeg havde to grunde til at gøre det. For det første tror jeg, at mange kristne er alt for bange for at forestille sig hvordan livet efter vores opstandelse vil forme sig. Jeg er overbevist om, at det vil være meget, meget mere end blot at sidde på en sky og spille på harpe. Vi er blevet lovet en legemets opstandelse. Jeg tror, det betyder, at vort evige liv bliver et aktivt liv – et liv, som det Gud havde tiltænkt Adam og Eva. Naturligvis har jeg slet ikke har tilstrækkelig fantasti til at forestille mig, hvordan det evige liv bliver; men jeg kan ikke se noget galt i at dagdrømme om det.

For det andet spekulerede jeg på, om det ville være muligt at skrive en historie, som ville være interessant at læse, selv om alle personerne i den er kærlige, og ingen nogensinde er udsat for fare eller lidelse.

Goodreads har nogle få anmeldelser af bogen.

Bogen er på engelsk og kan downloades i disse tre formater:

PDF - med en sidestørrelse der er passende til læsning på en tablet (fx en iPad)

EPUB - kan benyttes på man e-bogslæsere

MOBI - til en Kindle

Man kan købe en trykt udgave af bogen på Amazon.

Hvis du har glæde af bogen, hører jeg gerne om det på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..